• Slide-5.jpg
  • Slide-2.jpg
  • Slide-3.jpg
  • Slide-6.jpg
  • Slide-1.jpg
  • Slide-7.jpg

Werkwijze

Het BedrijfsHuurAdviesCentrum (BHAC) verleent z’n diensten aan zowel huurders als verhuurders en treedt tevens op als (derde) deskundige in juridische procedures. BedrijfsHuurAdviesCentrum kan zowel door huurders en verhuurders van winkel- en horeca ruimtes in geheel Nederland, worden ingeschakeld, maar kan door de rechtbank worden aangewezen om als derde deskundige op te treden.

Het basis team van de BHAC bestaat uit minimaal twee deskundigen en kan per dossier worden uitgebreid met gelegenheidsdeskundigen. De BHAC maakt gebruik van transparante richtlijnen en van een uniforme waarderingsmethodiek.

In het bepalen van de huurprijsherzieningswaarde maakt BHAC gebruik van een extensief informatie- en databestand, een product van ruim veertig jaar ervaring. Het opereert met name voor nationale en internationale retailers en particuliere en institutionele beleggers, maar kan z’n advies toespitsen op zowel kleine als grote objecten. Van een pinautomaat op de Kalverstraat in Amsterdam tot een omvangrijk winkelpand in Maastricht. En van een cafetaria in Roermond tot een Grand Café in Groningen. De adviseurs zijn in heel Nederland actief.

Eindproduct van de huurprijsadvisering is een deskundigenrapportage waarin op basis van omvangrijk onderzoek en een uitgebreid rekenmodel een zo nauwkeurig mogelijke huurprijsherzieningswaarde wordt vastgesteld.

Download hier een voorbeeldrapportage

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een aangepaste huurprijs?

Scroll naar boven